Voegwerken

Contacteer Daho

Voegwerken

Naargelang de keuze van de gevelsteen bestaat 20 tot 30% van het metseloppervlak uit voegwerk. Ieder metselwerk is anders, net daarom is de juiste keuze van voeg en kleur van groot belang voor het uitzicht van de woning.

De voegkeuze gaat van platvol/geborsteld tot inliggend/verdiept.
De voegkleur is tegenwoordig onbeperkt en kan bij de traditionele voegmortels gaan van wit over beige/geel tot grijs in verschillende tinten. Het is ook mogelijk de voegkleur volledig aan te passen aan de gevelsteen, daardoor krijgt men dan een egaal uitzicht van het metselwerk, dit noemen we toon op toon. Voor deze speciale kleuren wordt door ons steeds een beroep gedaan op vooraf droog samengestelde voegmortels van gespecialiseerde firma’s als bv. SEIFERT.

Onze voegmortels worden steeds mechanisch aangemaakt met een daarvoor speciaal ontwikkelde dwangmenger wat steeds eenzelfde kwaliteit en kleur geeft.

DAHO voegt zowel snelbouw, parament- en betonstenen. Na overleg met de bouwheer worden er verschillende stalen geplaatst waaruit een keuze kan gemaakt worden.

 

Wilt u een gratis prijsofferte of advies? Heeft u vragen over andere karweien? Aarzel niet en neem vlug contact op met ons.