Gevelbescherming

Contacteer Daho

Gevelbescherming

Gevelbescherming

Hydrofuge

Bouwmaterialen zoals metselsteen, natuursteen, beton, e.d. hebben het vermogen om water te absorberen. Het “vasthouden” van vocht kan resulteren in alg- en mosaangroei en deze kunnen op hun beurt weer resulteren in vervolgschade aan de bouwmaterialen, zoals vorstschade aan metselstenen en voegwerk, verweren van zandsteen en sterke vervuiling van het oppervlak.

In sommige gevallen – bij oude panden waar de muren vol gemetseld werden zonder spouw – kan er zelfs sprake zijn van vocht doorslaande muren. Doorslaand vocht manifesteert zich vooral aan de regenzijde (zuiden en zuidwesten).

Om dit alles op te vangen kan je die gevels behandelen met een waterkerende impregnering, namelijk een hydrofuge. Eer je dat doet, moet je zorgen dat het voegwerk in goede staat is en dat de gevel proper staat.

De producten die DAHO gebruikt zijn volkomen dampopen en niet schadelijk voor het milieu. DAHO biedt 30 jaar garantie.

  • Gevelbescherming

  • Gevelbescherming

Injecteren tegen opstijgend vocht

Opstijgend vocht is een vervelend probleem dat vooral in oudere huizen voorkomt. Door verkeerde bouwtechnieken of ontbreken van waterkerende laag, trekt het grondvocht in de muren waar het voor schimmel, stank en vuile plekken zorgt. Om opstijgend vocht een halt toe te roepen, kan je de muren injecteren met een vochtwerend product.

DAHO werkt samen met jullie een oplossing uit. Onze producten zijn vrij van solventen, vormen geen risico voor de gebruiker of bewoner en er is geen geurhinder. DAHO biedt 30 jaar garantie.

Wilt u een gratis prijsofferte of advies? Heeft u vragen over andere karweien? Aarzel niet en neem vlug contact op met ons. 

 

 

Gevelbescherming